Onze organisatie

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf, aan de rand van Twello vlakbij de Martinuskerk. Ons kinderdagverblijf kenmerkt zich doordat onze pedagogische werkwijze geïnspireerd is op de visie van Reggio Emilia, de 100 talen van kinderen.

Kinderen kunnen zich uitdrukken op 100 verschillende manieren; kleien, tekeningen, toneelspel, praten, zingen etc. Wat houdt de kinderen bezig”, in plaats van dat we kinderen “bezighouden”.’ De kinderen kunnen zelf gaan ontdekken en ervaren. De leidsters begeleiden de kinderen hierin.

Onze leidsters maken deel uit van dit creatieve proces en leggen veel vast met foto- en/of videobeelden. Deze werkwijze vraagt om leidsters die meer willen dan slechts het dagelijks verzorgen van de kinderen. De leidsters op het Kleurrijk maken deel uit van het leerproces en de ontwikkeling van de kinderen.

Het Kleurrijk biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het dagverblijf bestaat uit 3 groepen. een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. De groepen kenmerken zich door de ruime groepsgrote en speelse en uitdagende indeling.

Ook hebben wij 300 m2 tuin rondom het dagverblijf waar de kinderen naar harte lust kunnen spelen. Onze doelstelling is het creëren van een veilige en prettige leefomgeving voor het kind waarbij hij/zij zich kan ontwikkelen tot een gelukkig en stabiel persoon. Wij zijn geopend van 7.30 tot 18.00 van maandag t/m vrijdag.

Bent u nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom op ons dagverblijf om sfeer te proeven. Belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Mirella

leidster | dreumesgroep

Vivian

leidster | babygroep

Helma

leidster | babygroep

Marleen

leidster | dreumesgroep

Inge

leidster | peutergroep

Rosanne

leidster | peutergroep

Debby

eigenaar

Alie

facilitair medewerker

Ineke

leidster dreumesgroep

Judith

leidster babygroep

Indy

leidster babygroep

Mabel

leidster dreumesgroep

Esmee

leidster peutergroep

Esmee

leidster peutergroep

Meer informatie of direct inschrijven?

Klik op de knop om uw kind snel en simpel in te schrijven!

Direct inschrijven