Kinderdagverblijf Twello – Het Kleurrijk. Een plek waar de ontwikkeling van uw kind in de spotlight staat en waar elk kind niet alleen gezien wordt, maar ook begeleid door een mentor. Ja, u leest het goed – bij ons krijgt elk kind een persoonlijke mentor. Dit is onderdeel van ons unieke programma en onze betrokken benadering van kinderopvang.

Mentorschap – een speciale band

Elk kind is uniek en verdient aandacht. Daarom is op Kinderdagverblijf Twello – KDV Het Kleurrijk voor ieder kind een mentor beschikbaar. Deze mentor werkt in de groep waarin uw kind geplaatst is. Wat houdt dit mentorschap precies in? Het betekent dat ouders een vaste leidster krijgen als eerste aanspreekpunt. De mentor bewaakt de ontwikkeling van uw kind en staat klaar voor al uw vragen. Echter, iedere pedagogisch medewerker bij ons heeft oog voor alle kinderen. Dus ook al heeft uw kind een mentor, de overige medewerkers zijn even betrokken.

Kinderdagverblijf Twello – Het Kleurrijk – Een boek vol herinneringen

Op Kinderdagverblijf Twello – KDV Het Kleurrijk vinden we het van groot belang om de groei van uw kind nauwgezet te volgen. Om dit op een levendige manier te doen, leggen we prachtige momenten vast in foto’s, die minimaal één keer per maand worden bijgewerkt in “Het boek vol herinneringen”. Dit boek fungeert niet alleen als een naslagwerk voor ons, maar ook als een dierbare herinnering voor u. Zodra uw kind het kinderdagverblijf verlaat, krijgt u dit boek als cadeau mee.

Uitdagende activiteiten – leren en ontdekken

In het kader van onze Reggio provocatie-approach, organiseren we tal van stimulerende activiteiten. Hierbij wordt de inventiviteit en creativiteit van de kinderen uitgedaagd. We leggen de nadruk op keuzevrijheid, het stimuleren van fantasie, en het creëren van een omgeving waarin kinderen kunnen stralen. En laten we niet vergeten, onze leidsters zijn constant in een leerproces, voortdurend verrast en geïnspireerd door de inventiviteit van de kinderen.

Kom met ons in contact
Welkom bij Kinderdagverblijf Twello - KDV Het Kleurrijk

Jaarlijkse observaties – ZIKO-formulier

Naast dagelijkse activiteiten en observaties, hechten we ook veel waarde aan jaarlijkse beoordelingen. Het ZIKO-formulier, ons systeem voor welbevinden en ontwikkeling, geeft zowel ouders als leidsters een gedetailleerd en liefdevol beeld van de ontwikkeling van het kind.

Open communicatie – een tweerichtingsstraat

Openheid vormt de kern van ons kinderdagverblijf Twello – Het Kleurrijk. We delen onze observaties altijd met de ouders en waarderen de input van ouders enorm. Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat we op dezelfde lijn zitten en het beste bieden voor uw kind.

Welkom bij Kinderdagverblijf Twello - KDV Het Kleurrijk

Deskundige begeleiding en training bij Kinderdagverblijf Twello

Ons team is getraind in de nieuwste pedagogische technieken en volgt jaarlijkse cursussen om hun kennis en vaardigheden te vergroten. We zijn niet alleen toegewijd aan de ontwikkeling van de kinderen, maar ook aan de continue groei van onze medewerkers. Bovendien organiseren we elk jaar een ouderavond, soms met gastexperts, om ouders te informeren en te ondersteunen in diverse opvoedkundige thema’s.

Samenwerking – sleutel tot succes

Het succes van Kinderdagverblijf Het Kleurrijk in Twello is niet alleen te danken aan onze toegewijde medewerkers, maar ook aan de samenwerking met u als ouder. Samen zorgen we ervoor dat uw kind de beste start in het leven krijgt.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij Kinderdagverblijf Het Kleurrijk in Twello en zelf te ervaren waarom wij de beste keuze zijn voor uw kind. Een afspraak maken? Dat doet u eenvoudig door contact met ons op te nemen via de mail of door ons te bellen op 0571-276886

Meer informatie of direct inschrijven?

Klik op de knop om uw kind snel en simpel in te schrijven!

Direct inschrijven