Een mooi artikel in het Voorster Nieuws

Drive Thru voor kinderdagverblijf Het Kleurrijk

TWELLO– Opeens was daar weer een lockdown. Net als in het voorjaar is er nu alleen noodopvang bij het Kleurrijk. Dat betekent dat wij heel veel kinderen en hun ouders tijdelijk niet zien. Daardoor ontstond het idee van de ” Drive Thru”. Alle ruimten van Het Kleurrijk waren samen met de kinderen al in de kerststemming gebracht. Maar weinig kinderen hebben daarvan kunnen genieten. Toen het eind van het jaar in zicht was hadden we een idee bedacht.

Een heuse Drive Thru voor Het Kleurrijk. Alle ouders en kinderen waren uitgenodigd om op 30 december tussen 16.30 – 18.00 uur voor Het Kleurrijk langs te rijden. De parkeerplaats was vrolijk versierd met lichtjes, Kerststerren en Kerstbomen. Daarbij was er ook gezorgd voor muziek, en er stonden statafels op de parkeerplaats met daarop kleine presentjes voor de kinderen. Alle leidsters waren aanwezig en duidelijk herkenbaar met kerstmuts of diadeem. Zij deelden de cadeautjes uit aan de kinderen. Dit werd op een sneeuwschuiver gelegd en zo aangeboden aan het kind. Aan het eind van de rit kreeg iedereen oliebollen van de Soete Suikerbol. Een lekkere verrassing om thuis van te genieten. We waren blij verrast door de grote hoeveelheid ouders en kinderen die kwamen. Er ontstond een lange rij met auto’s, maar er kwamen ook kinderen op de fiets, lopend of in de bakfiets. Het was dit jaar geen gezellig kerstdiner met ouders en kinderen op Het Kleurrijk maar in plaats daarvan hadden we de Drive Thru georganiseerd. Heerlijk om iedereen weer even te zien en hopelijk duurt het niet te lang voordat we iedereen weer op het Kleurrijk mogen ontvangen.