Wet IKK

In 2019 gaat de nieuwe wet IKK binnen de kinderopvang van kracht.

Alle kinderopvangcentra denken na over de aanpassingen mbt de nieuwe wet IKK, (innovatie kwaliteit kinderopvang) naar aanleiding van de nieuwe beroepskracht-kindratio voor baby’s. De meeste organisaties willen meer pedagogische medewerkers inzetten om meer baby’s op te kunnen vangen.

Het Kleurrijk heeft besloten om volgend jaar minder baby’s op te vangen. Het maximum aantal baby’s zal dan zijn 8 in de leeftijd van 0-1,5 jaar. We willen meer rust creëren voor de baby’s en meer aandacht. Wij zijn van mening dat een baby niet gebaad is bij meer kinderen en volwassenen op de groep.

Dat betekent dat de babygroep ook eerder vol zal zijn. We hebben nu vanaf maart 2019 nog enkele plekken op woensdag, donderdag en vrijdag. U bent ten alle tijden welkom voor een kennismaking. Mail info@kdvhetkleurrijk.nl of Bel 0571-276886