artikel in het Voorster Nieuws van 4 april 2018

Paasbrunch op Het Kleurrijk

TWELLO– Het Kleurrijk wilde iets speciaals doen rondom de Pasen. De kinderen waren druk aan het onderzoeken wat er gebeurt als je een ei, per ongeluk, laat vallen, als je een ei bakt en als er eieren worden gekookt. Een hele belevenis voor de kinderen. We kiezen voor een heerlijke paasbrunch. En we eten niet alleen maar nodigen de ouderen van Casa Bonita hierbij uit.

We komen regelmatig bij Casa Bonita met een aantal peuters om leuke activiteiten samen te doen. En deze keer draaien we het eens om. De uitnodiging viel in goede aarde en de opa’s en oma’s van Het Kleurrijk, zoals de kinderen hen noemen, kwamen op bezoek. De kinderen keken hun ogen uit en zaten al snel aan tafel om niets te hoeven missen. De kinderen hadden zelf die dag al een mooie tafelloper gemaakt met de mooiste kleuren en tekeningen. Op de tafel kwamen lekkere broodjes, krentenbollen, croissants, chocoladebroodjes en de matzes niet te vergeten. De dag ervoor waren de kinderen druk in de weer om de eieren te versieren. Er werd druk gestrooid met glitters, lijm en veertjes. En dan komen de opa’s en oma’s met hun begeleiders binnen. Iedereen keek hun ogen uit. De opa’s en oma’s zaten tussen de kinderen in en er werd druk gepraat. Het is mooi om te zien hoe de interactie is tussen de kinderen en de ouderen. De opa’s en oma’s zeiden regelmatig hoe mooi het was en hoe leuk ze de kinderen vonden. Ze genoten zichtbaar van deze lunch. Na het eten werden de opa’s en oma s uitgezwaaid door de kinderen.