Het Kleurrijk krijgt een groot stuk tuin extra en een prachtige schuur. Het wordt een ontdektuin voor de kinderen waarbij ze over boomstammen kunnen lopen, er liggen grote stenen en een mooie heuvel waar je van af kunt rollen en overheen kunt lopen. Ook wordt er een soort doorkijkpaadje gecreeerd van wilgentenen met doorkijkgaten om het spannend te maken. En niet te vergeten wordt er een schattig hutje gemaakt van wilgentenen, een soort van tipi tent

De kinderen zullen volop kunnen genieten van alle extra ruimte. Nu is het nog even wachten tot dat alles klaar is maar dan…..

Ook staat er een geweldige schuur met veranda. We hebben veel meer opbergruimte en een geweldige veranda waar we ook diverse activiteiten met kinderen kunnen gaan doen. Al met al een super uitbreiding. Hieronder ziet u hoe de tuin zijn nieuwe vorm krijgt.