21 september 2017 is uitgeroepen tot Leidsterdag. Vandaag worden de pedagogisch medewerkers van Het Kleurrijk in het zonnetje gezet.  De hele week nemen ouders en kinderen bloemen mee voor de leidsters om aan te geven hoe blij ze met hun zijn. Dat is de hele week voor iedereen al genieten van een vaas vol kleurrijke bloemen die op iedere groep staat.

Ook geven de kinderen eigen gemaakte tekeningen, kopen ouders extra presentjes voor de leidsters en worden de leidsters overladen met aardige woorden. Echt geweldig!

En aan de innige mens werd vandaag ook gedacht. Een heerlijke slagroomtaart werd bezorgd waar iedereen van genoten heeft. Echt een speciale dag waarbij we nogmaals stil staan bij de Toppers die bij Het Kleurrijk werken. De leidsters staan elke dag klaar met volle aandacht voor uw kind, het liefdevol verzorgen en het doen van super interessante activiteiten waardoor de kinderen zich verder kunnen ontwikkelen.Een mooi vak waar we dagelijks van genieten!