Fancy Fair

20 mei van 14.30 – 17.00 uur

Op Het Kleurrijk

 

Op 20 mei a.s. wordt er een fancy fair georganiseerd op Het Kleurrijk. Deze middag is bedoeld voor alle ouders en familie van de kinderen. Er worden allerlei spullen te koop aangeboden. Een variërend aanbod van wat de kinderen zelf maken, tweedehands boeken, puzzels en spellen. Er zal een rad van fortuin zijn met mooie prijzen en er vindt een verloting plaats. Van wat… dat blijft nog een verrassing. Verder kunt u genieten van koffie, thee en heerlijke zelfgebakken taart en / of cake, er worden spellen georganiseerd voor de kinderen en u kunt een heerlijk broodje hamburger kopen. Kortom een super middag voor iedereen!

De opbrengst van deze middag komt ten goede aan Het Kleurrijk en de organisatie Early Birds. Zij maken fotoreportages van te vroeg geboren kinderen. Een fantastisch project waar we zeker aan willen bijdragen. Het wordt een gezellig middag. Met genoeg eten en drinken en spellen voor de kinderen.

Schrijf het vast in uw agenda, zaterdag 20 mei 14.30 – 17.00 uur