Afgelopen vrijdag hebben we genoten van de Nationale Pannenkoekendag. Een fotograaf van Voorster Nieuws is geweest en vandaag staan we groots in de krant.

 

Pannenkoeken traktatie voor bewoners Martinushof

Twello– Het was vorige week vrijdag voor de bewoners van de Martinushof een dag die enigszins afweek van de normale gang van zaken. Zij waren uitgenodigd door ‘buurman’ dagverblijf Het Kleurrijk voor een pannenkoeken maaltijd. De gasten werden rond 12.00 uur al zingend welkom geheten door de kleuters.

De ouders van de ‘gastheren en gastdames’ hadden het bakken van de pannenkoeken al voor hun rekening genomen dus het was een kwestie van plaatsnemen aan de sfeervol gedekte tafels en smullen maar. Zowel de uitgenodigde senioren als het kleine grut genoten van deze wel zeer aparte lunch.