Twello– Het Kleurrijk organiseert ieder jaar een zomerborrel of zomerfeest. Dit jaar stond het feest in het teken van ‘Circus’. Alle kinderen én hun ouders, broers en zussen waren uitgenodigd.

Hoe fijn is het om op een mooie zomermiddag te genieten van de gezellige sfeer in de tuin en mee te doen aan de verschillende activiteiten die voor de kinderen werden georganiseerd passend bij het thema ‘Circus’. De ouders hadden allemaal lekkere hapjes uitgestald op grote tafels en Het Kleurrijk zorgde voor de drank en wat lekkers voor de kinderen.

In een ongedwongen sfeer konden ouders onderling met elkaar kennismaken en met alle leidsters. De peuters waren eerder die week al druk bezig met het circus. De kinderen maakten van hun eigen portret een clown, inclusief rode neus en hoedje.

De ontvangst van de ouders en kinderen op de parkeerplaats aan de zijkant van de tuin was dit jaar bijzonder. Twee fraai geklede en geschminkte dames op stelten stonden de kinderen op te wachten. De kinderen mochten ook even balanceren. Op klossen, dat wel. En dat was eigenlijk al moeilijk zat! Bij binnenkomst door de circuspoort konden de kinderen geschminkt worden. Het duurde even, maar dan zag je er ook waanzinnig uit. Het Kleurrijk was erg blij met de hulp van een ouder die super mooi kon schminken. Daarna konden ouders en de kinderen op de foto met een grote gouden lijst. Als je wilde kon je gebruik maken van verschillende attributen zoals een clownsneus, een directeurshoed en jas, of je kon als kind een tijgerpak aantrekken.

In de tuin konden kinderen onder meer balanceren op een skippybal en een circusparcours afleggen. Lukt het je om over een koord te lopen met een paraplu in je handen als een echte koorddanser en durf je door een brandende hoepel te springen? Vele kinderen die het aandurfden slaagden voor hun circusdiploma.